written by:NURULHUDA.

27 10 2009

hey hey!

my name is NurulHuda,

who I am?

I am Lily Rizana’s sister.

her youngest sister..

urm..today i would like to write about us.

my sister & I..

I think..we’re the best sisters in the world..I think so.

this is because…no reasons. HAHA.

acctually, we’re not so closed when we’re in childhood, yer la..kecik lagi time tuh, aku pun masa tu in boyish stail while my sis, she is so nice with girly manner..tapi, bila aku dah 15, dan dia 22..kami jadi saling memerlukan.. I need her, and so she is.

we share everything, about family, about love, school, work, and everything lar! in fact, we share problem…not much, but still.

okay guys!

that’s all for now.

p/s:: my sis, she’s too busy,and thats why I yang kirim this post.

p/s lagi:: i don’t know, she’s too busy, ni belum lagi belajar, tahun depan mesti lagi bersawang blog ni…erm…:D

 

Advertisements




Berhabuk…

4 10 2009

Assalamualaikum dunia….

Wah, cepat sungguh masa berlalu…puasa Ramadhan dah lepas, Eid’ul Fitri pun dah lepas. Sangat lama lily tak kirim sebarang post dalam blog yang kian berhabuk.  Hari raya ke-4 lily dah balik KL, kembali bertugas.

Lily rasa kena bermujahadah untuk menulis, supaya otak tidak beku dan kaku…. insyaAllah nantikan. =)